Aplicație Pentru Iphone

Aplicația stock Voice Memo pentru iOS 14 face o treabă bună ca aplicație de înregistrare vocală, dar dacă căutați ceva mai puternic în vena aplicației Google Recorder pentru Android, încercați apăsați Record, o aplicație de înregistrare cu un singur vârf de 4,99 USD pentru iPhone, iPad și Apple Watch care adaugă funcții utile, cum ar fi funcțiile de transcriere încorporate și notele simple.
Aplicația Apple Store oferă o modalitate personală de a cumpăra cele mai recente produse și accesorii Apple. În plus, aplicația Bing pentru iPhone este chiar pe ecranul de pornire, oferind ghiduri locale, sugestii de știri și chiar o casetă de căutare goală. Funcțiile din aplicație continuă să adauge: limba, introducerea camerei și informațiile locale.
Am ales o selecție de aplicații pentru fiecare categorie pentru a găsi un amestec frumos de favorite vechi și pietre ascunse pentru a vă ajuta să obțineți mai mult cu iPhone. Am adăugat aplicații grozave care sunt distractive și utile pentru telefonul dvs., precum și aplicații pe care le puteți descărca pentru a înlocui aplicațiile implicite pe care Apple le livrează. Consultați sfaturile noastre pentru aplicații pentru iPhone, telefoane Android, PC-uri Windows, Mac-uri echipate cu M1, jocurile noastre mobile preferate de Apple Arcade și Google Play Pass și selecția noastră de top pentru jocuri pe PC, PS5, Xbox One Series X, X-S și Nintendo Switch.
Dacă aveți un iPhone și doriți cea mai bună aplicație pentru iPhone, este probabil ceea ce o diferențiază de telefoanele Android, dar aplicațiile pentru iPhone nu sunt întotdeauna cele mai bune din clasă.
După cum probabil ați observat, deschiderea app store este un exercițiu de navigare și, în timp ce sunt sigur că a fost curatată în mod strălucit de editorii interni, găsirea celui potrivit poate fi un pic obositoare.
Am descărcat, testat și revizuit mai multe aplicații noi pe parcursul săptămânii pentru a le găsi pe cele care ies în evidență și ne fac să simțim că am îmbunătățit cele mai scumpe modele iPhone 12 și mai vechi, dar majoritatea acestor aplicații vor funcționa pe o mare parte din gama iPhone, deci dacă aveți nevoie de mai multe informații, consultați lista noastră cu cele Acestea sunt cele mai bune aplicații pentru iPhone pentru a utiliza iPhone-ul pentru fotografii, videoclipuri, desene, Muzică, lucrări de birou, citirea hărților, prognoze meteo și divertisment pentru copii. Dar iPhone-ul dvs. nu este gata până când nu aveți aceste aplicații instalate pe dispozitiv.
Cele mai bune iPhone-uri au hardware impresionant, dar sunt aplicațiile care strălucesc cu adevărat pe platforma iOS. Apple App Store este una dintre caracteristicile de top ale iPhone – experiență, iar unele dintre cele mai bune aplicații mobile de pe iPhone – standouts.
Dacă sunteți ca mine, ați putea încerca să plătiți pentru alte zeci de aplicații de-a lungul anilor. Pentru a afla, am trecut prin rafturile virtuale ale magazinelor de aplicații și am căutat cele mai bune aplicații pentru iPhone pe care le-am putut găsi.
App Store oferă una dintre cele mai mari colecții de aplicații de pe planetă, una care include o multitudine de categorii populare, indiferent dacă aveți un iPhone sau iPad. În zilele noastre, telefonul dvs. este capabil să vă sporească perspectivele de întâlnire cu o aplicație de întâlnire care arată ca o rețetă.
Am reunit unele dintre cele mai bune aplicații disponibile, indiferent dacă sunteți nou în iOS sau căutați să vă extindeți arsenalul de jocuri iPhone bune. Dacă sunteți utilizator Android, am creat un ghid pentru cele mai bune aplicații Android.
Kickstarter 4.0, regele crowdsourcing-ului, oferă aplicații pentru iPhone care merită acces gratuit. Acestea nu vă permit să vă conectați ca creator, așa cum ați face pe Web sau pe un computer. În schimb, sunteți un susținător al creatorului și aplicația oferă tot ce aveți nevoie.
Fiind una dintre cele mai apreciate aplicații de fotografie din App Store, VSCO merită să aruncați o privire dacă apreciați o bibliotecă mare de filtre rapide și simple. Spre deosebire de alte aplicații, are o întreagă comunitate de membri și conținut bonus, inclusiv tutoriale și provocări foto săptămânale, care adaugă valoare abonamentului. Aplicația la un moment dat a oprit utilizatorii să editeze fișiere raw, dar este încă o aplicație pentru iOS.
Este demn de remarcat faptul că, în timp ce aplicația funcționează cu obiectivul standard al iPhone-ului dvs., nu veți putea simula echivalentul cu cadru complet de 26 mm. Și, desigur, funcționează numai dacă aveți un ultra-wide, wide sau teletrio.
IFTTT dacă scurtați linia mică de etichete la IFTTT, aveți una dintre cele mai bune aplicații de pe piață. Automatizează tot ceea ce vrei să faci cu viața ta digitală. Indiferent dacă doriți să vă transformați casa într-o casă inteligentă sau doar să o păstrați pe iPhone, această aplicație vă ajută să gestionați o gamă largă de dispozitive, de la ieșirea din patul dvs. inteligent până la aprinderea luminilor pentru dvs.
Cu trei zile înainte de noul iPad Pro a ajuns, dezvoltatorii de Halogenuri premiat iPhone camera app a anunțat lansarea unui iPad app cu o interfață personalizată, care profită de ecran mai mare. Halide este cea mai sofisticată și puternică aplicație de cameră pentru fotografia iPhone. Acesta atinge un echilibru între aspectul său atractiv și controalele utile care permit mai multă optică decât iPhone-urile de astăzi.
Listable nu este o aplicație de citire, dar face același lucru pentru noi. Cu acces ușor la lecțiile de cinci minute pentru dvs., este o aplicație excelentă de descărcat dacă doriți să învățați, dar nu aveți timp sau înclinație să citiți.
O versiune a rețelei sociale Parler, actualizată pentru a reduce incitarea la violență, a fost lansată pentru a reveni la Apple App Store. O căutare separată a magazinului de aplicații USA Today confirmă faptul că aplicația Parler este acum disponibilă pentru descărcare. Echipa Apple, care este dedicată examinării aplicațiilor trimise în magazinul nostru de aplicații care respectă liniile noastre directoare, a lansat o nouă versiune a Parler.
Inginerul software de top Apple a criticat securitatea propriului sistem de operare Mac pentru a explica de ce compania nu ar trebui să fie forțată de un judecător să-și slăbească aderența la vânzările de aplicații iPhone și iPad, așa cum a cerut Epic Games Inc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *