Cele Mai Bune Aplicații Mobile

Este imperativ ca cei mai buni dezvoltatori de aplicații mobile să ofere asistență și întreținere pentru aplicații după implementare. Acestea urmăresc fiecare caracteristică a aplicației pentru a asigura funcționalitatea acesteia și pentru a corecta eventualele erori care pot apărea. De asemenea, puteți întreba dacă vă pot ajuta cu revizuiri și completări la noi funcții și funcții.
Cele mai bune aplicații Android sunt greu de găsit, iar dacă aveți un telefon Android și doriți să găsiți o modalitate de a reporni unul vechi cu unul nou, sortarea a mii de aplicații poate fi dificilă.
Am făcut echipă cu experții noștri și am pieptănat de-a lungul anilor pentru a găsi cele mai bune aplicații Android și a vedea dacă sunt greu de găsit, utile sau pur și simplu aduc un pic mai mult impuls la viață. Dacă doriți să vă personalizați telefonul, v-am oferit Aplicații Android care vă pot ajuta să schimbați modul în care arată telefonul dvs. din starea inițială. Nu ne – am lipit de cele mai populare categorii-am analizat, de asemenea, aplicații pentru camere Android, programe de editare foto, titluri de sănătate și fitness pentru telefoanele Android și lucruri pentru a vă păstra telefonul în siguranță și sigur.
Majoritatea oamenilor sunt familiarizați cu majoritatea aplicațiilor Android care stau singure în partea de sus a panteonului și sunt printre cele mai bune din această listă și asta nu se va schimba în curând. Există o mulțime de aplicații Android uimitoare acolo, dar beneficiul este limitat de obiceiurile oamenilor care le folosesc. Aplicațiile Android au devenit atât de omniprezente pe Android încât, dacă căutați lucrurile bune, aproape că presupuneți că le aveți deja.
Cu peste 3 milioane de aplicații listate pe Android Market, cunoscut și sub numele de Google Play Store, alegerea poate fi oarecum copleșitoare. De aceea am compilat o listă cu cele mai bune 100 de aplicații Android din diferite categorii pentru a vă ajuta să selectați cele mai bune aplicații pentru viața de zi cu zi.
Principalii dezvoltatori de aplicații care operează astăzi sunt împrăștiați în întreaga lume, cu mai multe birouri în diferite țări. Aceste companii oferă o gamă largă de dezvoltare de software mobil, inclusiv dezvoltarea aplicațiilor Android și Windows, dezvoltarea aplicațiilor purtabile, dezvoltarea IoT, blockchain și multe altele. De asemenea, am dezvoltat un clasament pentru fiecare dintre aceste companii.
Mai multe directoare pentru dezvoltatorii de aplicații pot fi găsite la themanif, GoodFirm, Clutch etc. Acest ghid completează cei mai buni dezvoltatori de aplicații din mai multe zone geografice. Nu am discriminat în ceea ce privește dimensiunea, deoarece chiar și cel mai mic studio poate concura cu companii mai mari în ceea ce privește măsurătorile de calitate.
Puteți utiliza Kinemaster Android gratuit, dar videoclipurile dvs. vor avea un filigran Kinemaster dacă nu îl utilizați. Lightroom este mai mult decât artă, fotografie, meme și pachete selfie pentru Instagram. Este alegerea editorilor pentru serviciile Web, iar aplicația Android are multe de recomandat.
Cu aplicația Android, utilizatorii pot accesa Comunitatea Steam și pot naviga în magazin pentru a cumpăra jocuri noi. Este un instrument puternic, cu o interfață de utilizator excelentă, iar noi caracteristici sunt adăugate în mod constant. Aplicația vă permite să vă faceți sarcinile din mers și să vă sincronizați progresul în timp ce vă aflați în rețea.
PlayStation Network accesează Android-ul tău cu aplicația oficială PlayStation. Te poți conecta la contul tău PSN, poți interacționa cu prietenii, poți face achiziții și poți planifica descărcări pe PlayStation 4.
Google este cel mai mare motor de căutare din lume și oferă o aplicație mobilă dedicată care permite utilizatorilor să efectueze căutări Google pentru imagini, știri și bloguri cu un singur clic. Google Assistant, una dintre cele mai bune aplicații Android utile în viața de zi cu zi, funcționează pe orice telefon și este aceeași experiență indiferent de producător. Pe dispozitivele iOS, poți pune întrebări, face planuri, juca jocuri și chiar declanșa aplicații.
Este o aplicație de e-mail și mesagerie text pe care Google a inventat-o pe Web și are acum propria variantă de aplicații mobile pentru Android, iOS și alte platforme. Este o aplicație de stocare în cloud de la Apple care funcționează pe smartphone-uri, tablete și alte dispozitive compatibile cu iOS. Există un magazin oficial de aplicații mobile Google unde utilizatorii pot găsi și descărca aplicații compatibile pentru smartphone-urile lor Android.
Ceea ce face ca Google Drive să fie special este setul asociat de aplicații Android. Fișierele Google, foile Google, diapozitivele Google, fotografiile Google, Google Gmail, Google Calendar și Google Keep sunt câteva dintre ele.
Printre caracteristicile aplicațiilor Android care vin cu acesta se numără colaborarea live, funcțiile de partajare profundă și compatibilitatea cu documentele Microsoft Office. De asemenea, dispune de o aplicație fotografii care permite copii de rezervă nelimitate pentru fotografii și video și stochează note pentru note, astfel încât să aveți toate aplicațiile de care aveți nevoie în ceea ce privește productivitatea. Aplicația Morecast este una dintre cele mai avansate Aplicații Android care oferă opțiuni cot la cot.
Această aplicație gratuită pentru Android, care poate fi descărcată de pe mobil, permite utilizatorilor să gliseze pentru a obține conexiuni potențiale din întreaga lume. Lucrul interesant despre această aplicație este că femeile au posibilitatea de a face primul pas în discuții semnificative.
Cu cât urmăriți mai mult, cu atât este mai bine să vizionați emisiunile și filmele preferate cu una dintre cele mai bune aplicații Android care este utilă pentru viața de zi cu zi. Această aplicație are o bibliotecă uriașă de streaming cu cele mai recente și vechi sezoane ale multor spectacole celebre, cum ar fi Fargo, South Park, Fear The Walking Dead și multe altele. A fost votat de cei care iubesc bibliotecile de streaming.
Telefoanele și tabletele Android sunt minunate dispozitive portabile care pot face mai mult decât să facă selfie-uri și să posteze actualizări de social media. Cu aplicația potrivită, puteți transforma dispozitivul Android într-un cinematograf, un ecran grafic sau un loc de muncă mobil pentru muncă și joacă.
Trebuie să vă întrebați dacă să creați o aplicație pentru iOS, Android sau Windows Mobile sau dacă să creați o aplicație multiplă platformă. Acest lucru poate fi un drum lung departe, dar nu este o întrebare banală. Pentru a lua decizia corectă, trebuie să vedeți câte opțiuni există într-o singură listă pentru a compara și a lua o decizie informativă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *