Folie protectoare pentru sticla din celula

Multe companii de telefonie oferă clienților lor folii de protecție pentru spatele și fața telefonului lor. Aceste folii oferă protecție împotriva zgârieturilor și a altor tipuri de deteriorare a sticlei celulare.

Filmul este de obicei aplicat cu un card de credit sau un dispozitiv asemănător cardului de credit pentru a vă asigura că nu este prea gros și oferă experiență de vizionare maximă.

Acest tip de carcasă vine de obicei în finisaj din sticlă transparentă, mată sau călită. Filmele transparente sunt de obicei folosite pentru a îmbunătăți aspectul general al telefonului dvs., în timp ce filmele mate sunt folosite dacă doriți să aveți mai multă aderență pe carcasa telefonului dvs. Filmele din sticlă securizată sunt de obicei folosite ca protecție pentru cei care au nevoie de protecție suplimentară împotriva picăturilor sau doresc o vizualizare puțin mai bună pe ecran.

O folie de protecție este o foaie subțire de plastic, concepută pentru a adera pe suprafața de sticlă a unui telefon mobil cu scopul de a proteja sticla împotriva zgârieturilor. De asemenea, poate servi ca strat anti-orbire și anti-amprentă.

Foliile de protecție pot fi fabricate din plastic sau sticlă călită și sunt adesea folosite de producătorii de telefoane înșiși, precum și de furnizorii terți.

Aplicațiile mobile pot fi descărcate pe smartphone-uri pentru a le proteja de zgârieturi și alte daune.

Ecranele telefoanelor mobile sunt un nou tip de suprafață pe care oamenii o ating foarte mult. Este posibil să fi văzut o persoană ducându-și telefonul la față și frecând ecranul cu obrazul. Aceasta nu este o idee bună, deoarece poate provoca mici zgârieturi pe ecran. Cu toate acestea, există o modalitate ușoară de a vă proteja ecranul telefonului mobil de zgârieturi folosind folie de protecție.

Foliile de protecție pentru sticla celulară sunt foi subțiri de poliester care sunt plasate peste ecranul tactil al dispozitivului tău mobil. Aceste folii pot fi lipite de orice dispozitiv cu un suport adeziv, creând o barieră de protecție între utilizator și suprafața dispozitivului. Există multe tipuri și mărci diferite de folie de protecție concepute pentru dispozitive mobile și toate funcționează în moduri ușor diferite.

Telefoane cu dimensiunea ecranului de 5 inchi

Multe aplicații mobile necesită o dimensiune mică a ecranului. Aici este importantă dezvoltarea aplicațiilor mobile compatibile cu ecranele de 5 inci.

O aplicație mobilă cu o dimensiune a ecranului de 5 inchi este cel mai popular tip de aplicație din lume.

Peste 50% dintre aplicațiile mobile au o dimensiune a ecranului de 5 inci. Acest lucru se datorează faptului că majoritatea telefoanelor mobile din lume au ecrane care au o dimensiune de aproximativ 5 inchi, așa că este logic că acesta este cel mai popular tip de aplicație.

Telefoanele mobile devin din ce în ce mai mari ca dimensiuni. Și mai recent, producătorii de telefoane încep să se concentreze pe telefoanele cu ecran mic, care au o dimensiune a ecranului de 5 inchi sau mai puțin. Aceste ecrane mai mici sunt perfecte pentru persoanele care își folosesc telefonul în principal pentru a trimite mesaje text și pentru a naviga pe web.

Există multe avantaje ale acestei tendințe de a micșora dimensiunea ecranelor telefonului. Pentru început, este mult mai ușor să transportați aceste mici ecrane în buzunare, poșete sau genți. În al doilea rând, nu sunt la fel de scumpe ca cele mai noi modele de pe piață. În al treilea rând, au o durată de viață mai lungă a bateriei datorită ratei lor scăzute de consum de energie.

Previous Post